Այսօր շատերն են գարեջուր օգտագործում' չիմանալով, որ գարեջրի շիշը պարունակում է 50-60 գրամ օղի: Օրական 4 շիշ և 200-300 գրամ՝ գրեթե կես շիշ օղին մտնում է օրգանիզմ:

 


«Ո՛չ ՁԻԱՀ-ը, ո՛չ էլ տուբերկուլյոզը, այլ հենց գարեջրային ալկոհոլիզմն է փչացնում աշխարհի նոր սերնդին»: Սա շատ հանրահայտ մանրէաբանների կարծիքն է գարեջրի վերաբերյալ: Գարեջուրն անվնաս չէ: Գիտնականները պարզել են, որ ալկոհոլային խմիչքների շարքում չկան անվնասները:

 

Շարունակությունն՝ այստեղ: