Բաղադրամասեր
-
3 բաժակ ցորենի ալյուր,
-
հորթի աղացած միս,
-
3 ճաշի գդալ կարմիր գինի,
-
1 ճաշի գդալ սպիտակ գինի,
-
1 բաժակ կաթ,
-
30 գ չոր խմորիչ,
-
3 ճաշի գդալ շաքարավազ,
-
200 գ մարգարին,
-
2 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը
-
Տաք կաթը լուծել հում խմորիչում:
-
Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձու և նորից լավ խառնել:
-
Ստացված զանգվածը լցնել խմորիչի վրա և խառնել, ավելացնել ալյուր և հունցել խմոր, թողնել մոտ 1 ժամ:
-
Միսը խառնել գինիների հետ։
-
Միսը լցնել խմորի մեջ, տալ կարկանդակի ձև և դնել ջեռոցը: