Բաղադրամասեր

  • 3 բաժակ ցորենի ալյուր,

  • հորթի աղացած միս,

  • 3 ճաշի գդալ կարմիր գինի,

  • 1 ճաշի գդալ սպիտակ գինի,

  • 1 բաժակ կաթ,

  • 30 գ չոր խմորիչ,

  • 3 ճաշի գդալ շաքարավազ,

  • 200 գ մարգարին,

  • 2 հատ ձու

Պատրաստման եղանակը

  • Տաք կաթը լուծել հում խմորիչում:

  • Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձու և նորից լավ խառնել:

  • Ստացված զանգվածը լցնել խմորիչի վրա և խառնել, ավելացնել ալյուր և հունցել խմոր, թողնել մոտ 1 ժամ:

  • Միսը խառնել գինիների հետ։

  • Միսը լցնել խմորի մեջ, տալ կարկանդակի ձև և դնել ջեռոցը:Ֆրանսիական կարկանդակներ․ Բաղադրատոմս ֆրանսիացի շեֆ խոհարար ՝ Ժան Քրիստոֆ ՆովելիցՖրանսիական կարկանդակներ․ Բաղադրատոմս ֆրանսիացի շեֆ խոհարար ՝ Ժան Քրիստոֆ Նովելից