Կարտֆիլն այն բանջարեղեններից մեկն է, առանց որի կյանքն անհնար է պատկերացնել:

Իսկ դուք սիրո՞ւմ եք տապակած կարտոֆիլ: Եթե այո, ուրեմն՝ այս խորհուրդները ձեզ համար են:

6 կանոն, որոնք կօգնեն ձեզ
Картинки по запросу пожарить картошку

№1
Մաքրած կարտոֆիլը պետք է լվանալ սառը ջրով, որպեսզի դուրս բերեք օսլան: Թարմ կարտոֆիլի մեջ այն բավականին շատ է:

№2
Չորացրեք կարտոֆիլը: Սա կարտոֆիլը կարմրացնելու ամենահեշտ միջոցն է։

№3
Մի՛ ափսոսեք ձեթը: Որքան շատ է այն, այնքան համեղ է ստացվում:

№4
Աղը և համեմունքները կարելի է ավելացնել այն ժամանակ, երբ կարտոֆիլն արդեն եփվել է, հակառակ դեպքում ձեզ մոտ այն համեղ չի ստացվի:

№5
Կարտոֆիլը տապակեք բաց թավայի մեջ, այլապես այն շատ փափուկ կլինի:

№6
Կարևոր է, որ ճիշտ հաշվարկեք կարտոֆիլի չափը, քանի որ շատ կարտոֆիլը թավայի մեջ չի եփվի:

Համեղ խորհուրդ
Որպեսզի կարտոֆիլն ավելի համեղ բուրմունք ունենա, կարող եք մի փոքր սխտոր ավելացնել և տապակել:

Բարի ախորժակ։