Բաղադրիչներ 2 լիտր ջուր իմբիրի թարմ արմատ՝ 3-4 սմ 4 պճեղ սխտոր 4 կիտրոն։ Պատրաստման եղանակը։ Լվացեք կիտրոնը, բաժանեք մասերի, ապա մաքրեք սխտորը, խառնեք կիտրոնի և իմբիրի հետ բլենդերում։
Հարկավոր է խառնել այնքան ժամանակ, մինչև միասեռ զանգված ստանաք։ Լցրեք տարայի մեջ, ավելացրեք 2 լիտր ջուր։ Դրեք կրակին, խառնեք, մինչև եռա, հանեք կրակից և թողեք սառչի։ Սառելուց հետո լցրեք ապակե տարայի մեջ։
Օգտագործման եղանակը։ Ըմպելիքը հարկավոր է խմել 3 շաբաթվա ընթացքում՝ ուտելուց 2 ժամ առաջ, 1 բաժակ։ Մեկ շաբաթ դադար տվեք, ապա կրկնեք։ Կարող եք մի փոքր մեղր ավելացնել՝ համը լավացնելու համար։ Արդյունքը պետք է նկատելի լինի արդեն 3 շաբաթ անց։