Երբևէ լսե՞լ եք, թե որքան օգտակար է նշի յուղի և կոճապղպեղի համադրությունը: Այս հրաշալի խառնուրդը ոչ միայն մաքրում է օրգանիզմն ավելորդ տոքսիններից, այլև լավացնում է մաշկի վիճակը, հատկապես՝ աշնան և ձմռան ցուրտ եղանակին:

 

Ձեզ ենք առաջարկում այս համադրությամբ հրաշալի սմուզի, որն ունի մի շարք օգտակար հատկանիշներ: Սմուզիի բաղադրության մեջ մտնող բանանը պարունակում է մանրաթելեր, վիտամին B6 և կալիում: Բանանը կարգավորում է երիկամների, ոսկորների աշխատանքը ու սրտանոթային համակարգի վիճակը: Կոճապղպեղը հրաշալի կերպով լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը և ունի հակաբորբոքային հատկանիշներ, որոնք լավացնում են մաշկի վիճակը:

 

Կոճապղպեղը նաև ամրացնում է իմունիտետը: Կանեփի սերմերը պարունակում են օմեգա-3 ճարպաթթուներ, որոնք նվազեցնում են ուռուցքների գոյացության ռիսկը: Դրանք պրոտեիններով են սնուցում օրգանիզմը: Նշով և կոճապղպեղով սմուզի. բաղադրություն Սառեցրած 2 բանան 2 սմ կոճապղպեղ 2 ճ/գ նշի յուղ կամ քառորդ բաժակ նուշ 3 ճ/գ կանեփի սերմեր 2 բաժակ ջուր Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք: Երբ սմուզին պատրաստ լինի, խմեք ամբողջը: