Որպեսզի օրգանիզմը ստանա անհրաժեշտ քանակությամբ վիտամիններ, պարտադիր չէ հաբեր ընդունել: Բնական և ավելի օգտակար եղանակ է մրգերով պատրաստված թարմ հյութը: Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում այդպիսի հյութերի տարբերակներ:

 

 

 

 

 

 

Լիմոն, բանան

 

Գազար, վարունգ, խնձոր, իմբիր, մաղադանոս

 

Ելակ, բանան

 

Թուրինջ, ելակ, ավոկադո, բանան, լիմոն

 

Ավոկադո, բանան, նարինջ, լիմոն

 

Կոճապղպեղ (իմբիր), խնձոր, մեղր

 

Բրոկոլի, ծաղկակաղամբ, թուրինջ, գետնանուշ

 

Կիվի, տանձ, մաղադանոս, բանան

 

Գազար, պոմիդոր, բուլղարական պղպեղ, սխտոր