Հայտնի է, որ մսեղենից ամենահամեղ կերակուրներն են պատրաստվում։ Այն լավ է մարսվում, եթե մատուցեք բանջարեղենի հետ։ Իսկ եթե բանջարեղենը եփեք, կստացվի շատ համեղ նախուտեստ։

Ամենահամեղ եփած բանջարեղենը լիմոնի պահածոն է։ Այն յուրահատուկ համ է տալիս յուրաքանչյուր ուտեստի։

Բաղադրատոմս

Դդմիկ՝ 2 հատ

Սմբուկ՝ 1 հատ

Լոլիկ՝ 2 հատ

Կարմիր սոխ՝ 1 հատ

Բուլղարական պղպեղ՝ 1 հատ

Սխտոր՝ 4 պճեղ

Լիմոնի հյութ՝ 20 մլ

Մաղադանոս՝ 1 կապ

Բուսական յուղ

Աղ և սև պղպեղ

Related image