Չինացի հայտնի դիետոլոգը խորհուրդ է տալիս քաղցկեղով հիվանդներին 3 ամիսների ընթացքում օգտագործել մի ըմպելիք, որը պատրաստվում է մրգերից և բանջարեղենից: Ըմպելիքը Չինաստանում անվանում են «Հրաշք ըմպելիք»՝ հիվանդությունների վրա ունեցած իր ազդեցության շնորհիվ:
Պատրաստման համար անհրաժեշտ են կարմիր բազուկ, խնձոր և գազար՝ բոլորը թարմ վիճակում: Բոլորը պետք է լվանալ, կտրել քառակուսիներով, ճզմել հյութաքամիչով, ավելացնել մի փոքր ջուր և խմել հյութը:
Այս հյութը օգնում է հետևյալ դեպքերում՝
1. Կանխում է քաղցկեղային բջիջների աճը
2. Կանխում է լյարդի, երիկամների ու ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունները և բուժում արդեն առկա հիվանդությունները
3.Ամրացնում է շնչառական ուղիները, կանխում սրտի նոպաներըև իջեցնում արյան ճնշումը
4.Ամրացնում է իմունային համակարգը

 


5.Օգտակար է աչքերի համար՝ հանում է կարմրությունը, չորությունն ու հոգնածությունը
6. Օգնում է նվազեցնել մկանային ցավերը
7. Օրգանիզմից հանում է տոքսինները, օգնում է աղիքների աշխատանքի բարելավմանը, բուժում է փորկապությունը
8. Բուժում է պզուկները և մաքրում մաշկը
9. Վերացնում է բերանի վատ հոտը
10.Վերացնում է ցանկացած բնույթի ցավ
«Հրաշք ըմպելիքի» այլ առավելություններ
1.Չունի ոչ մի բացասական հետևանք
2.Շատ սննդարար է և հեշտ յուրացվող
3.Շատ արդյունավետ է նիհարելու համար
4. Իմունային համակարգը կարգավորվում է արդեն 2 շաբաթից

 

 


Վրեժ Հովսեփյան